More

  Google Maps pentru iOS primeşte patru noi funcţionalităţi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Versiunea 4.4.0 a aplicaţiei Google Maps permite posibilitatea de a vizualiza harta pe tot ecranul, simplifică găsirea unui traseu şi alte plusuri extrem de utile.

  Google Maps pentru iOS primeşte actualizări aproape în fiecare lună, odată cu îmbunătăţirile substanţiale din luna ianuarie, dar şi alte pachete mai mici, date în folosinţă în această lună.

  Odată cu actualizarea 4.4.0, aplicaţia primeşte patru noi funcţionalităţi:

  1. Obţinerea indicaţiilor mai rapid şi mai uşor

  Pentru o aplicaţie al cărui unic scop este obţinerea şi redarea unui traseu, Google Maps a fost tot timpul un pic cam ciudată atunci când vine vorba de obţinerea indicaţiilor de traseu.

  google-maps-mic-icon

  Acum, poţi accesa iconiţa care indică microfonul, spui „indicaţii către (locul unde vrei să ajungi)”, iar aplicaţia va găsi şi va afişa un traseu.

  Pentru a economisi timp, puteţi spune şi direcţia din care veniţi. Spre exemplu: „Traseu către Piaţa Unirii de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă”.

  2. Vizualizare pe tot ecranul

  Hărţile vor permite acum să ascunzi marcajele ajutătoare, pentru a vizualiza harta pe întreg ecranul. Poate că nu pare a fi de foarte mare ajutor, dar orice spaţiu în plus este tot timpul bine venit, mai ales dacă foloseşti un iPhone mai vechi, cu un ecran mai mic.

  Pentru a activa vizualizare pe tot ecranul, apasă pe un spaţiu gol, oriunde pe hartă. Pentru a afişa marcajele ajutătoare, apasă din nou spaţiul gol.

  3. Culoare colorate care indică linia de transport public

  Dacă foloseşti ca mod de deplasare trenul, autobuzul sau orice alt mijloc de transport în comun, vei aprecia următoarea funcţie: Google Maps afişează, sub forma unui culoar colorat, liniile de transport în comun, fiind mult mai uşor să identifici care tren sau autobuz trebuie să îl iei pentru a ajunge la destinaţie.

  google-maps-transit-colors

  Nu trebuie să faci nimic altceva decât să urmăreşti culoarele care apar pe traseul pe care trebuie să îl traversezi.

  4. Cautare îmbunătăţită a restaurantelor cu ajutorul Zagat

  Cauţi un loc unde să manânci? Dacă te afli într-o zonă metropolitană, Google Maps poate selecta mai multe restaurante cu ajutorul recenziilor Zagat.

  google-maps-zagat-filter

  Una peste alta, noua aplicaţie promite mult, dar singurii care ne pot spune dacă îmbunătăţirile aduse sunt cu adevarat benefice sunt utilizatorii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.