More

  Microsoft are veşti bune pentru posesorii Xbox One

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Brad Wardell de la Stardock Studios este de părere că actualizarea DirectX12 va remedia toate problemele de rezoluţie pe care le are consola Xbox One, de la Microsoft.

  Într-un interviu recent pentru GamingboltBard Wardell şi echipa sa au pomenit faptul că actualizarea DirectX12 s-ar putea să nu aducă îmbunătăţi considerabile când vine vorba de performanţele consolei, aşa cum o va face pentru PC, asta din cauza componentelor harware statice.

  Pe de altă parte, toate problemele de rezoluţie ar putea fi rezolvate odată cu lansarea şi instalarea noului API DirectX12.

  Wardell explică faptul că problemele cu performanţa consolei Xbox One este cauzată de faptul că extensia actuală DirectX11 pentru Xbox One nu este capabilă să gestioneze eficient eSRAM-ul.

  De vreme ce DirectX12 va fi mult mai capabilă să gestioneze eSRAM-ul la Xbox One, iar posesorii consolei se pot aştepta la o îmbunătăţire vizibilă, odată cu lansarea extensiei, anul acesta.

  Resolutiongate„, cum a fost numită problema rezoluţiei (după celebrul scandalul „Watergate”) a fost o dezamăgire majoră pentru posesorii Xbox One, cât şi pentru fani, de vreme ce Xbox One nu este capabilă să ofere aceeaşi rezoluţie ca PlayStation 4, de la Sony, pentru mai multe jocuri.

  Un număr destul de mare de jocuri rulează la rezoluţie 900p pe Xbox One, în vreme ce pe PlayStation 4 are o rezoluţie de 1080p.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.