More

  Facebook confirmă lansarea Oculus Rift în acest an

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La Conferința Dezvoltatorilor din San Francisco, Chief technology officer al FacebookMike Schroepfer, a dat de înţeles că dispozitiul de realitate virtuală Oculus Rift va fi lansat până la sfârşitul anului.

  În timpul prezentării sale, Schroepfer a vorbit despre atenţia pe care Facebook o acordă realităţii virtuale şi a prezentat o demonstraţie a unui joc shooter. Acesta a spus că „veţi putea să rulaţi jocuri incredibile pe dispozitivul de realitate virtuală la sfârşitul acestui an„.

  De vreme ce Facebook deţine Oculus Rift, este evident că Schroepfer a indicat faptul că dispozitivul va fi pus în vânzare la timp pentru sărbătorile de iarnă.

  Alte informaţii susţineau faptul că dispozitivul Oculus Rift va debuta în luna februarie a anului viitor.

  Schroepfer a mai spus şi că Facebook vrea să apropie oamenii cu ajutorul realităţii virtuale. El este de părre că în 10 ani, vom putea să împărtăşim toate momentele speciale cu prietenii nostri, cum ar fi sărbătorirea zilelor de naştere prin prezenţa noastră cu ajutorul realităţii virtuale.

  Versiunea pentru clienţi a Oculus Rift va avea un display OLED cu o rezoluţie 1920 x 1080 Full HD sau chiar mai mare, şi va putea rula pe mai multe platforme cum ar fi Microsoft Windows, OS X şi Linux.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.