More

  Olio a creat un smartwatch artizanal cu funcţii incredibile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În zilele noastre, piaţa tehnologiei avansează într-un ritm alert. Tot mai multe dispozitive apar, iar smartwatch-urile nu fac o notă discordantă. Între toate acestea, unul în special a captat atenţia: OLIO.

  Produsul fostului designer de produse de la Apple şi HPSteven Jacobs, acesta dorea un ceas care să fie dur, util şi uşor de citit. Cu toate că era conştient de mediul concurenţial, a folosit diferite componente pentru a asambla un dispozitiv de-a dreptul unic: un smartwatch cu un design care va depăşi uzura morală.

  Olio a creat un smartwatch cu aceeaşi meticulozitate cu care producătorii crează ceasurile mecanice. Nu există materiale ieftine şi curele kitschoase, noul dispozitiv aduce o universalitate care lipsea din arsenalul Android.

  Interfaţa Utilizatorului este unică. În locul unei liste interminabile de notificări pe modelul Pebble, smartwatch-ul Olio are un sistem bazat pe cloud care afişează numai mesajele importante, după comportamentul utilizatorului şi persoanele cu care interacţionează cel mai des.

  Numai câteva cadre sunt disponibile, iar display-ul ceasului afişează numărul de interacţiuni pe fiecare interval, cu ajutorul unor linii de diferite lungimi. Liniile mai lungi indică faptul că aţi primit mai multe notificări în periaoada aceea de timp, iar cele scurte indică faptul că au fost puţine notificări. Prognoza meteo este prezentă, la fel ca şi indicatorul orei, cât şi modul de interacţionare prin răspunderea notificărilor cu „Da”, „Nu” sau „Poate”.

  Jacobs a spus că sistemul memo a fost bazat pe sistemul folosit de preşedintele Obama. Asistentul va avea grijă să nu întârziaţi la întâlniri şi se va oferi şă sune la Uber.

  Ceasurile Olio sunt foarte bine construite. De la faimoasa bobină de încărcare de la spatele transparent, până la cadranul impunător, Jacobs a fost foarte meticulos în crearea unui ceas care să depăşească uzura morală a timpului.

  Este construit să cedeze cea mai mare parte din procesare către serviciul cloud, cât şi un display minimalist pe ecran. Deşi poţi upgrada ceasul în fiecare an, acesta nu este scopul lui Jacobs. Ceasul dur, din cristal şi oţel face din el o achiziţie solidă, la un preţ care merită investiţia.

  Ceasul va fi livrat începând cu această vară şi va fi disponibil pentru precomandă la un preț de pornire de 595 dolari. Dispozitivul funcţionează atât cu iOS, cât şi cu Android.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.