More

  Facebook va fi înapoi curând!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Când nu mai merge Facebook-ul, parcă nu mai ai aer, o mână îți lipsește, vezi cu un ochi și amețești.

  ”Facebook este oprit pentru întreținerea necesară chiar acum, dar ar trebui să poți să te întorci aici în câteva minute. Între timp, citește mai multe despre motivul pentru care vedeți acest mesaj. Vă mulțumim pentru răbdare cât timp îmbunătățim site-ul”, este mesajul pe care ni-l transmite Facebook de câteva zeci de minute.

  Am încercat să aflăm care este motivul pentru care mai mulți utilizatori ai rețelei de socializare nu pot să își acceseze conturile personale, dar nu am reușit să dăm pentru moment decât peste un mesaj standard.

  ”Dacă vezi acest mesaj când încerci să te loghezi, de regulă înseamnă că se face o îmbunătățire la baza de date din care faci și tu parte. Cât timp facem asta, nu vei putea să ai acces la contul personal. Ne pare rău pentru neplăcere. ”

  captura

  Câteva lucruri de menționat:

  Când verificare este gata, te vei putea loga cu aceeași parolă, contul tău nu va fi afectat de această modificare, nu facem mentenanța tuturor conturilor de pe site în același timp, așa că este posibil ca unii dintre prietenii tăi să aibă acces la site cât timp contul tău nu poate fi accesat.

  Așadar, să stăm fără griji, Facebook se întoarce în curând. Din păcate, azi nu ne-am aflat în baza de date potrivita!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.