More

  Realitatea virtuală de la Facebook va schimba social networking-ul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cine ar fi crezut că Facebook ar putea fi una dintre cele mai importante companii în realitatea virtuală? Ei bine, este!

  După achiziția de 2 miliarde de dolari cu Oculus, anul trecut, gigantul de social networking a lucrat din greu la cum se poate integra realitatea virtuală futuristică în rețeaua sa de utilizatori existentă deja.

  Facebook confirmă lansarea Oculus Rift în acest 

  Viziunea Facebook în marea schemă a lucrurilor este să ridice nivelul de angajament al utilizatorului prin folosirea tehnologiei de realitate virtuală.

  Mike Shroepfer, CEO-ul Facebook, prevede realitatea virtuală ca o modalitate de a aduce oamenii mai aproape împreună și oferindu-le tuturor ”senzația de a fi acolo în adevăratul sens al cuvântului”.

  Când Facebook a anunțat că achiziționează Oculus, nu știam sigur ce anume ar putea face compania cu tehnologia. Oculus a fost gândit ca următorul mare pas în gaming, iar noi pur și simplu nu ne-am putut imagina Facebook ca fiind un brand de gaming, nu și dacă ești în Farmville.

  Oculus este încă în curs de dezvoltare pentru gaming, dar există un nou scop pentru realitatea virtuală acum că Facebook trage sforile. Orice ar avea Facebook în minte cu realitatea virtuală, știm că ea servește în cele din urmă ca o metodă de extragere a mai multor informații de la utilizator. Deci, dacă gigantul de social networking va fi nevoit să-ți lege un dispozitiv de realitate virtuală pe cap, așa va face.

  Dacă tu crezi că proiectele: realitate virtuală și inteligența artificială ale Facebook sunt ambițioase, gândește-te la dronele Wi-fi folosite pentru a se asigura că oamenii sunt întotdeauna în măsură să acceseze Facebook.

  Gigantul a dezvăluit o mulțime de idei și proiecte interesante la conferința F8 recent. Unele dintre aceste idei pot fi interesante, dar în aceeași măsură sunt foarte înfricoșătoare din punctul de vedere al utilizatorului.

  Cele mai multe idei aruncate pe masă sunt toate previziuni pe termen lung, iar Facebook intenționează să investească resurse grele în aceste proiecte în următorii 10 ani pentru ale face să se întâmple.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.