More

  Cum generezi 20 de LIKE-uri false pe minut pe Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O echipă de cercetare de la Școala de Știință a Calculatoarelor, de la Universitatea McGill, a publicat un document care demonstrează o modalitate de a crea like-uri false pe Facebook fără a utiliza o armată de boți.

  Echipa spune, într-un document publicat pe 19 martie, anul acesta, că Facebook a fost avertizat cu privire la deficiențele și lacunele site-ului încă de acum doi ani, dar că până în prezent nu s-a schimbat nimic.

  Echipa McGill speră că prin bug-uri publice, agenții de publicitate, care se bazează pe Like-uri și plătesc pentru ele, dar și utilizatorii, își vor da seama că unele articole nu sunt atât de cunoscute pe cât indică numărul de like-uri.

  Lucrare McGill va fi de interes și pentru boții Facebook, care, până în prezent și-au angajat armate de muncitori cu salarii mici în țările în curs de dezvoltare pentru a crea conturi false pe Facebook.

  Anumite agenții de publicitate, puse sub semnul întrebării, folosesc aceste ferme de click pentru a părea mai cunoscute decât sunt de fapt. Aceste ferme de click-uri poluează, de asemenea, baza de fani a agențiilor de publicitate, pentru că profilurile false adaugă like-uri la brand-urile reale pentru a semăna utilizatori reali.

  Agenții de publicitate care au plătit pentru a ajunge la cât mai multe persoane, s-ar putea să nu fie atât de agreate de acestea, ba chiar să fie detestate.

  Facebook a fost, de asemenea, dat în judecată în mod repetat de unele agenții de publicitate care pretind că paginile lor au văzut prea multă fraudă prin click-uri.
  În timp ce frauda prin click nu este același lucru cu like-urile false, avocații reclamanților sunt în mod clar interesați în orice informație care ar putea indica că Facebook generează apariția a ceva pe care s-a dat click, când de fapt nu s-a dat.

  ”Noi scriem reguli și folosim o învățare mecanică pentru a prinde un comportament suspect care iese la iveală. Când ne prindem de activități frauduloase, lucrăm pentru a contracara și preveni, inclusiv pentru a bloca și elimina like-urile false, toate de-odată. Pentru ca instrumentele noastre să fie mai sofisticate, am contribuit cu unele dintre tehnologiile noastre de combatere a spam-urilor la comunitatea academică, de asemenea, în speranța de a ajuta alte companii care se confruntă și combat probleme similare. Vrem să ajutăm blocarea spam-urilor, oriunde s-ar împrăștia”, este reacția pe care au avut-o reprezentanții Facebook cu privire la acest fenomen.

  Metoda McGill le permite utilizatorilor să creeze 100 de like-uri false în fiecare 5 minute prin adăugarea a trei duplicate de like-uri, la fiecare postare sau articol share-uit.

  Metoda McGill pur și simplu profită de mecanismele existente pe Facebook, care sunt utilizate în mod corespunzător, produce mai multe duplicate de like-uri la aceeași postare:

  Primul pas este să creezi un post pe Facebook cu adresa URL țintă, apoi distribui articolul creat, după care adaugă un comentariu la postare cu conținut arbitrar, iar la final șterge postarea.

  Crucial, ștergerea unei postări nu reduce numărul de like-uri afișate de pagina web originală pe care stă acel buton de like.

  ”Această procedură poate genera trei like-uri false dintr-o dată. Prin această repetare, vom reuși să generăm 20 de like-uri false pe minut (fără a încălca limita impusă de Facebook)”, spun autorii McGill, Xinye Lin, Mingyuan Xia și Xue Liu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.