Mercedes va construi primul pick-up premium din lume | NOOBZ.RO

Mercedes va construi primul pick-up premium din lume

Mădălina Gănescu
- 29.03.2015, 7:35 în Evoluţie
0

SHARES

Brandul german de lux spune că intenționează să intre pe piață până în 2007, iar primul său pick-up va prelua elementele de design de la gama de SUV și indicii de confort de la sedan-urile existente din clasa executivă.

Mercedes spune că decizia de a se muta în piața de mijloc a pick-up-urilor, dominată în prezent de brand-urile americane, este din cauza unei mari schimbări din ultimii ani, de la uz comercial la personal și de la care doresc ceva utilitar, ceea ce înseamnă un vehicul care este atât confortabil, cat și rafinat și practic.

Și, deși SUA este cea mai mare piață de pick-up, unul din 10 vehicule vândute în țară în ultimele 12 luni a fost un pick-up, Mercedes intenționează să vizeze inițial modelul de lux pe piețele din Australia, America Latină și Europa.

”Categoric putem servi clienții care caută un vehicul care oferă un nivel înalt de utilitate, confort, siguranță și design Mercedes-Benz”, a declarat Volker Mornhinweg, șef Mercedes-Benz Vans.

”Vom proiecta primul pick-up al brand-ului nostru, în conformitate cu această rețetă de succes. Un pick-up Mercedes Benz va avea o contribuţie importantă la atingerea ţintelor noastre de vânzări. Vom intra pe acest segment cu identitatea de brand pe care o ştiţi deja şi cu toate atributele brandului. Ne vom concentra pe siguranţă, confort, motorizări şi valoare”, a mai adăugat Volker.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!