More

  7 gadgeturi care fac viaţa de părinte mai uşoară

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Există anumite lucruri de care ai nevoie atunci când vine vorba de creşterea şi îngrijirea unui copil.

  De la scutece la îmbrăcămintea şi hrana copilului, trebuie să te asiguri că ai achiziţionat tot ce este necesar.

  Următoarele gadgeturi cu siguranţă nu sunt esenţiale în hrănire, schimb de scutece sau îmbrăcăminte, dar sunt de real folos în întâmpinarea bebeluşului pe această lume şi îţi fac sarcina de a fi părinte mult mai uşoară.

  Iată 7 gadgeturi pe care poţi să le iei în considerare în primii ani de viaţă ai copilului tău.

  Organizator pentru „primul-ajutor”

  Organizator

  I se mai spune şi geanta cu minuni. Este ideală pentru zilele în care plecaţi de acasa şi te ajută sa nu uiţi niciodată ce trebuie să iei la tine pentru îngrijirea celui mic.  Ai buzunar pentru termosul bebeluşului, buzunar pentru telefonul tău mobil sau MP3, pentru chei, bani şi un compartiment mai mare pentru scutece şi şerveţele. Acesta este un must-have pentru fiecare zi petrecută înafara casei.

  Încălzitor pentru şerveţelele umede

  Incalzitor pentru servetele umede

  Când trebuie să îl schimbi pe cel mic, ai mari probleme cu şerveţelele umede şi de multe ori preferi să optezi pentru o cârpă pe care să o uzi cu apă caldă (un pic cam de modă veche, nu?). Aşadar, de ce să nu iei în considerare un astfel de gadget care te scapă de griji şi de probleme ori de câte ori cel mic plânge că trebuie schimbat.

  Pernuţa 10 în 1

  Pernuta 10 in 1

  Creată atât pentru confortul tău, cât şi pentru al bebeluşului. Poate fi folosită când vă jucaţi cu bebeluşul, când alăptaţi, când îl lăsaţi să doarmă sau îl scoateţi la plimbare în cărucior, ca să nu mai spunem de varianta în care îl puneţi în scaun la masă, unde poate sta mult mai confortabil. Acesta este un gadget pe care, cu siguranţă, îl veţi iubi.

  Oliţa cu lumina de veghe

  Olita cu lumina de veghe

  La un moment dat, cel mic trebuie să înveţe să facă singur la oliţă şi să nu te mai trezească mereu în timpul nopţii. Acesta este un gadget simplu, dar de real folos. Copiii sunt atraşi de lucruri care stălucesc şi le oferă o siguranţă, în special în momentele mai stânjenitoare.

  Mini-mixer pentru Formula

  Mini mixer pentru formula

  Este un mixer potrivit în două situaţii. Atunci când îi prepari laptele bebeluşului, dar să când vrei să prepari orice altfel de băutura într-un singur recipient. Se curăţă uşor şi este folositor în orice bucătărie.

  Cutiuţa cu minuni

  cutiuta cu minuni

  Nu-i aşa că iubeşti gadgeturile care îţi permit să faci cumpărăturile liniştit? Nu ai cum să treci cu vederea faptul că, dacă ai plecat la cumpărături, cel mic nu va pofti la tot ce vede în jur. Aşa că, cel mai bine este să îi pregăteşti de acasă cutiuţa cu minuni.

  Lumina de veghe

  Lumina de veghe

  Cei mai mulţi copiii vor să doarmă cu lumina aprinsă, dar acest aspect este benefic şi pentru părinţi. Decât să laşi lumina aprinsă în cameră, ca cel mic să aibă un somn obositor, mai bine achiziţionezi o lumină de veghe, care constă într-un LED pe care îl bagi în priză. Acesta îi va oferi copilului un sentiment de siguranţă, iar pe tine nu te va arde la buzunar factura la lumină.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.