SHARES

Carcasa de MacBook care îţi permite să personalizezi laptopul cu piese LEGO

Cristian Gănescu
- 30.03.2015, 8:55 în Laptopuri

Multe persoane folosesc laptopul ca pe o pânză, pe suprafaţa căreia îşi exprimă creativitatea, cu ajutorul stickerelor sau altor suprafeţe decorative.

Carcasa „Brik” duce acest proces la un nivel mai înalt şi îţi permite să o personalizezi oricum doreşti, cu ajutorul pieselor LEGO.

Momentan, proiectul care strânge fonduri pe Kickstarter este alcătuit dintr-o geantă cu 100 piese, de 1×1, în valoare de 30 dolari, care poate fi livrată oriunde în lume. Poate fi folosită pentru modelele MacBook Air şi Retina Macbook Pro fabricate în cursul şi după anul 2012 şi este compatibil cu LEGO, Mega Blocks, PixelBlocks, KRE-O şi piesele KNEX.

Echipa care se află în spatele acestui proiect spune că este foarte uşor să prinzi piesele de suprafaţa carcasei, iar piesele nu se vor desprinde de pe suprafaţă în momentul în care scoţi sau introduci laptopul în geantă.

Poţi folosi piese de diferite culori pentru a crea propriul design. Interesant este faptul că poţi adauga funcţionalităţi carcasei printr-un suport care poate susţine cărţi de vizită sau pixuri.

Brik-biz-card-holder

Dacă eşti mai pretenţios în ceea ce priveşte lucrurile pe care vrei să le creezi pe carcasă, poţi achiziţiona mai multe piese pentru suma de 300 dolari, în pachet fiind şi instrucţiuni pentru construirea a cinci modele personalizate.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!