More

  PlayStation Music – Colaborarea dintre Sony şi Spotify se lansează în 41 de ţări

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony a respectat anunţul iniţial despre lansarea din primăvară a PlayStation Music, concretizat din colaborarea cu Spotify pentru integrarea cu consolele PS3 şi PS4. Actualizarea este disponibilă pentru utilizatori din 41 de ţări din lume.

  Cu ajutorul PlayStation Music poţi asculta muzică de pe Spotify, fără să fie nevoie să ieşi din joc, muzica rulând pe fundal, în timp ce jocul rulează. Poţi să creezi o listă de melodii care să ruleze în tot acest timp.

  Poţi opta pentru o listă de cântece salvate pe contul tău Spotify, să cauţi anumiţi artişti sau albume, ori, pur şi simplu, să redai liste deja construite de echipa Spotify.

  În demonstraţia realizată în birourile Spotify din New York, s-a putut observa tranziţia lină dintre ecranul de joc şi aplicaţia PlayStation Music. Cu apăsarea a unui singur buton, poţi afişa meniul cu setările pentru modificarea volumului pentru a asigura un echilibru perfect între muzică şi joc.

  Puteţi folosi acelaşi buton pentru a sări peste sau a întrerupe momentan muzica, fără ca tu să părăseşti ecranul jocului.

  Browse_Playlists_US-730x411

  Dacă vrei să te concentrezi asupra experienţei de joc, poţi împerechea dispozitivul iOS sau Android cu consola PlayStation şi să controlezi mai uşor muzica şi setările sociale, deşi acest lucru presupune un cont de tip Premium.

  PlayStation Music ete disponibil în 41 de ţări, deşi Sony nu a specificat care pieţe vor lipsi din lansarea iniţială. Compania a spus că a întâmpinat complicaţii cu tehnologia pentru a selecta ţările care vor beneficia de lansarea produsului, dar continuă cu extinderea către toate 58 de pieţe pe care este prezent Spotify.

  Sony va furniza o actualizare pentru smartphone-urle Xperia, cât şi pentru tablete, cu această nouă funcţionalitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.