More

  3 aplicaţii de călătorie pentru iPhone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aceste aplicaţii ar putea să-ţi facă următoarea călătorie un pic mai rapidă, mai ieftină şi mai inteligentă.

  Şansele sunt să utilizezi nu mai mult de două aplicaţii pentru a ajunge din punctul A în punctul B, dar stai liniştit, nu eşti singurul care face asta.

  Totuşi, ia în considerare următoarele 3 aplicaţii de călătorie care îţi pot reduce cheltuielile de călătorie, dar şi timpul. Sunt toate gratuite şi după o simplă descărcare, umătoarea călătorie va fi o reală plăcere şi relaxare.

  Hopper

  Prezice momentul optim pentru un zbor de afaceri prin analizarea a miliarde de bilete de avion zi de zi, ceea ce te ajută să le alegi pe cele mai ieftine, atunci când preţul scade considerabil. Călătorii cu date flxibile pot utiliza calendarul cu coduri de culori, care arată cele mai ieftine date din lună.

  Options Away

  Desigur, nicio prognoză nu este perfectă. Options Away oferă, în esenţă, asigurarea pliantelor pentru ofertele pierdute. Pentru o mică taxă, utilizatorii pot bloca de la 3 zile la două săptămâni, biletul de avion până la cumpărare. În cazul în care preţul biletului scade, primeşti automat biletul mai ieftin.

  TripAdvisor

  Milioane de călători folosesc TripAdvisor la rang de restaurante, baruri, hoteluri şi obiective turistice pe un sistem de cinci stele. TripAdvisor a creat o listă la îndemâna oricui, în care poţi vedea atracţii ale oraşului. Pentru mai multe sfaturi de călătorie, TripAdvisor oferă un ghid offline independent pentru mai mult de 80 de destinaţii la care poţi să ai acces fără o conexiune de date mobile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.