More

  Samsung şi LG au retras toate plângerile făcute reciproc

  Cei doi rivali sud coreeni, Samsung şi LG au declarat că au căzut la o înţelegere pentru a renunţa la disputele legale, care încheie astfel un conflict ce ţine de două luni şi care a pornit de la câteva maşini de spălat avariate.

  Companiile au spus, printr-o declaraţie comună, că retrag toate plângerile şi cer autorităţilor să se abţină de la acordarea unor pedepse dure în cazurile care se află în desfăşurare.

  Anunţul vine la mai mult de o lună de când şeful pentru aparaturi de la LG, Jo Seong-jin, a fost pus sub acuzare de către procurorii din Seul pentru avarierea în mod intenţionat a mai multor maşini de spălat Samsung, într-un magazin din Germania, în luna septembrie a anului 2014. Procurorii nu au declarat ce pedeapsă vor cere pentru infracţiunea şefului LG.

  Cele două companii au atras un val de ironie din partea publicului din cauza certurilor cauzate de stabilirea „numărului de maşini de spălat avariate” de şeful LG şi alţi angajaţi.

  Când LG a pus înregistrările video pe Youtube, în încercarea de a demonstra nevinovăţia lui Jo Seong-jin, Samsung a susţinut că video-ul a fost editat pentru a favoriza compania LG.

  Acest caz este unul dintr-ul lung şir de ciocniri între cele două firme, inclusiv o ceartă despre capacitatea de stocare al unui frigider şi care dintre cele două firme are o cotă de piaţă mai mare pe segmentul aparetelor de aer condiţionat.

  Ambele părţi au căzut de acord asupra acţiunilor şi a rezolvării viitoarelor conflicte sau dispute prin dialog şi acord bilateral„, au declarat cele două companii.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here