More

  WhatsApp pentru Android va permite apelurile între contacte – Urmează şi iOS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp primeşte o nouă funcţionalitate, mult aşteptată de toată lumea. Este vorba de posibilitatea iniţierii apelurilor vocale între contacte, prin intermediul aplicaţiei.

  În momentul de faţă, actualizarea este disponibilă numai pentru versiunea Android, urmând ca aceasta să ajungă şi pe dispozitivele iOS.

  Actualizând aplicaţia WhatsAapp la versiunea 2.12.5, prin intermediul Google Play, va permite utilizatorilor săi să lanseze apeluri vocale cu oricine din lista lor, care au şi ei ultima versiune instalată.

  Se mai poate descărcainstallerul APK direct de pe site-ul WhatsApp şi îl poţi instala singur. Versiunea de pe site are şi funcţia de iniţiere a apelurilor vocale.

  WhatsApp+apelare

  Pentru a lansa un apel, trebuie ă accesezi tab-ul „Apeluri” şi apoi bunonul de apelare din partea superioară a ecranului. Apoi selectezi persoana cu care vrei să iniţiezi un apel prin aplicaţia WhatsApp.

  Funcţionalitatea este aşteptată să ajungă şi pe dispozitivele Apple cu sistem de operare iOS, după cum a declarat fondatorul Brian Acton, la conferinţa F8 a Facebook.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.