More

  Viber actualizat pentru Android Wear

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Viber a actualizat aplicaţia pentru Android la versiunea 5.3 şi a adăugat support pentru dispozitivele smartwatch, alături de mai multe funcţionalităţi care să îmbunătăţească experienţa utilizatorilor.

  Actualizarea permite utilizatorilor să lanseze şi să primească mesaje prin intermediul dispozitivelor smartwatch, cât şi trimiterea mesajelor, direct de pe ceasul inteligent, cu ajutorul comenzilor vocale.

  Cu noile opţiuni de administrare, utilizatorii pot gestiona grupuri de conversaţii, pot edita informaţii sau pot şterge participanţi la anumite conversaţii.

  Viber a actualizat şi profilul fiecărui contact, acum afişând fotografia şi numele, atunci când interacţionezi cu utilizatorul respectiv, chiar dacă nu îl ai salvat în lista ta.

  În plus, aplicaţia a primit şi mai multe stickere animate şi a adus o serie de îmbunătăţiri la secţiunea de Chat Public. Aceasta permite utilizatorilor să caute conversaţii, detalii din culisele industiei muzicale, a filmului, modei, sport şi multe alte domenii de interes.

  Utilizatorii pot descărca aplicaţia actualizată Viber de pe Google Play StoreAplicaţia este compatibilă cu versiunea Android 2.3 sau mai nouă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.