More

  GALERIE FOTO! Roboţii futurişti sexi, între fetiş şi satiră

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Futurismul porno al lui Hajime Sorayama este acea estetică a anilor 1980, care este într-un fel, hilară şi în acelaşi timp impresionantă.

  Gynoids, roboţii sexi, sunt atât de eleganţi şi de superbi, încât îţi este greu să spui dacă lucrarea este de fapt un fetiş sau o satiră, dacă nu cumva o combinaţie a celor două.

  1

  Deşi, ultimii ani petrecuţi pentru a ilustra arta fetişului convenţional la Penthouse şi Playboy sugerează un interes în pofta de nişă.

  2

  Când a fost întrebat într-un interviu despre unele dintre activităţile sale favorite, Surayama a răspuns:

  „Am câteva, de fapt. Penthouse a început să ruleze o secţiune numită Great America Pissing Contest după ce a publicat o imagine cu o femeie care face pipi pe o canapea scumpa.”

  3

  Dacă te uiţi la imaginile acestea, vei vedea că au fost eliminate elemente de design pe faţă şi pe cap, domenii care ajută pentru a distrage atenţia privitorului de la faptul că o faţă umană moartă a fost altoită cu un ou de plastic chel.

  4

  Arta lui Surayama include nuditate pentru adulţi. El este implicat în multe proiecte, inclusiv cu Nike, Sony, Gerge Lukas, Aerosmith, Playboy, Penthouse, Marvel Comics, Star Trek şi Disney media.

  Surayama a câştigat multe premii, inclusiv două dintre cele mai mari premii naţionale pe parte de creaţie din Japonia.

   

  5

   

  6

   

  8

   

  9

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.