More

  TOP 5 genţi de transport aparat foto DSLR până în 300 de lei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu sunt un fotograf profesionist, dar am avut ambiţia, la un moment dat, să-mi achiziţionez propriul DSLR.

  Zis şi făcut! După asta, realizezi că ai nevoie de câteva accesorii care îţi fac viaţa mult mai uşoară.

  Geanta de transport aparat foto este un must-have pentru cei care iubesc fotografia, dar şi pentru cei care vor să imortalizeze orice moment important din viaţa lor.

  Există o vorbă pe care mi-a spus-o mama multă vreme când îmi cumpăra ceva: „Cum îl păstrezi, aşa îl ai!”.

  Aşadar, voi cum vă păstraţi aparatele foto DSLR?

  M-am gândit că v-ar fi de folos câteva sugestii de genţi pentru transport, care să nu depăşească bugetul de 300 de lei.

  Tamrac 5786 Evolution 6

  1

  Poate fi purtat atât ca rucsac, pe umăr sau sling (acces rapid), iar prin sistemul Triple Access, accesul se face atât prin faţă, cât şi prin lateral. Acomodează un aparat foto DSLR cu un obiectiv ataşat cu lungimea de până la 14 cm, alte 1-2 obiective, blitz, accesorii şi obiecte personale.

  LowePro Slingshot 202 AW

  2

  Este ideal pentru cei care doresc un transport confortabil al aparatului foto şi accesoriilor, dau au nevoie şi de un acces rapid la acestea. Printr-o singură mişcare, rucsacul poate fi adus de pe spate pe piept, oferind acces instant în interior. Materialul din care este fabricat nu protejează numai la şocuri, ci şi la ploaie,praf sau alţi agenţi dăunători echipamentului tău, plus protecţia suplimentară oferită de husa de ploaie inclusă.

  Lowerpro DSLR Video FastPack

  3

  Are un design ce se bazează pe varinata originală LowerPro FastPack şi include opţiunile flexibile pentru operatorul ce foloseşte aparatul foto DSLR pentru filmare. Accesul rapid, protecţia eficientă a echipamentului şi organizarea flexibilă sunt elementele cheie ale acestui rucsac uşor. Accesul la echipament se face rapid prin partea laterală, este dotat cu un compatiment unde intră căşti audio, accesorii precum cabluri sau transmiţătoare radio, un compartiment pentru laptop, iar pe exteriorul rucsacului, pe partea laterală, poate fi montat un trepied sau rig video.

  Tamrac 4283 Jazz 83

  4

  Este un rucsac foto de dimensiuni compacte ce poate găzdui un aparat DSLR cu obiectiv ataşat, împreună cu până la 4 obiective extra, un blitz, un iPad şi alte accesorii mărunte.

  Vanguard UP-Rise 18 II

  5

  Este o geantă foto foarte compactă ce combină un design îndrăzneţ cu o funcţionalitate excelentă. Compactă şi rezistentă, această geantă oferă acces rapid la echipamentul din interior şi în acelaşi timp oferă un grad ridicat de protecţie. Cu ajutorul acestei genţi poţi transporta un DSLR cu obiectiv ataşat, alături alte accesorii necesare oricărui fotograf: baterii, carduri, filtre, cabluri. Acesta vine lapachet şi cu o husă de ploaie, ca să poţi să faci faţă intemperiilor.

  Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.