HiSmart, geanta inteligentă, mai folositoare decât un smartwatch

Mădălina Gănescu
- 5.04.2015, 0:15 în Smartwatch
0

SHARES

Telefoanele ne fac viaţa mai uşoară, dar asta nu ne împiedică să creăm tot feluri de obiecte. Facem poze pentru a ne aminti numărrul de verificare al hainei.

Folosim capturi pentru a le arăta prietenilor conversaţiile pe care le-am avut cu alţii.

Uneori, ascultăm muzică la căşti nu pentru că simţim asta, ci pentru că aşteptăm un apel, iar dacă ai căştile în urechi, nu ai cum să îl ratezi.

HiSmart, o nouă geantă proiectată de compania chineză, Lepow, este construită în jurul ideii de interacţiune raţională. Qifang Dai şi Raz Lei au creat JiSmart pentru a le face viaţa mai uşoară navetiştilor. Se poate transforma de la rucsac la mesager, dar oricum ar fi, caracteristica sa este cureaua, care găzduieşte HiRemote.

Discul de argint are două cipuri Bluetooth care comunică cu o aplicaţie de pe telefon, chiar dacă este adânc îngropat în geanta ta.

Telecomanda are o interfaţă simplă: butoane plus şi minus care controlează volumul muzicii şi îţi permite să sari peste melodii. Un buton în formă de triunghi îţi permite să răspunzi sau să respingi apelurile. Un buton circular se ocupă de lucruri ca uitatul unui cod pin, înregistrarea notelor şi făcutul pozelor.

„Aceasta este prima geantă cu adevărat inteligentă”, spune Dai. „O ţinută smart nu se limitează doar la ceasuri şi trackere de fitness. Ea poate fi mai mult de atât.”

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!