More

  10 lucruri din tehnologie, de ţinut minte zilele acestea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă unii au fost preocupaţi cu Paştele ce a trecut sau se pregătesc pentru cel ce vine, cei de businessinsider au pregătit o listă a evenimentelor din tehnologie care sunt în derulare zilele acestea.

  » Google lucrează la o reţea mobilă care ar putea permite roaming internaţional hratuit şi apeluri ieftine peste graniţă. Compania este în prezent în discuţii cu societatea mamă a operatorilor de telefonie mobilă, Three.

  » Microsoft tocmai a făcut 40 de ani. The Economist a făcut săpături adânci în interiorul companiei şi în ceea ce-l priveşte pe liderul acesteia, Satya Nadella, care pare să aibă „strategii Windows ale naibii”. De asemenea, compania tocmai a terminat o rundă de disponbilizări.

  » Un schimb de bitcoin susţinut de Google Venturea, Buttercoin, se închide pentru că nu a fost în măsură să ridice o nouă rundă de finanţare.

  » Ellen Pao a acordat primul interviu de la pierderea procesului de discriminare împotriva lui Kleiner Perkins. „Din ceea ce am auzit de la femei, ele se simt ca şi cum nu ar exista nicio modalitate de a câştiga”, a declarat Pao WSJ.„Aceştia nu pot fi agresivi şi să profite de această ocazie, fără să fie trataţi ca şi când ar fi făcut ceva rău.”

  » Apple Watch nu poate fi permis în Elveţia, cel puţin nu pentru încă vreo câteva luni. Există un conflict de brevet, dar acesta expiră în decembrie.

  » Apple TV, care va apărea mai târziu acest an, nu va sprijini video 4K. Celor de la Buzzfeed li s-a spus că este pentru că această tehnologie este abia în fază incipientă.

  » Un partener la Founders Fund crede că toate aceste discuţii despre bule tech şi moartea unicornilor este de domeniul „senzaţionalului”. El spune că ratele de pornire arse nu contează.

  » Există un startup numit Bitstrips pe care o mulţime de vedete îl folosesc pentru a crea emoji cu ele însele.

  » Un fondator a petrecut timp învăţând un om al străzii, Leo Grand, coduri. Dar, un an jumătate mai târziu, Grand este încă pe străzi şi nu mai profesează ca programator: „Pentru că ştii, lucrurile care se întâmplă… Trebuie să faci acest lucru, va trebui să faci asta!”, a declarat Grand pentru Marshable.

  » Noile computere Google şi Apple s-ar putea să nu sune foarte impresionant astăzi, dar, vom afla curând de ce sunt viitorul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.