More

  Apple Watch: data de lansare, preţ şi caracteristici

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple Watch se lansează în această săptămână, vineri, 24 aprilie. Iată fiecare detaliu despre ceea ce se ascunde în mâneca lui Tim Cook.

  Vrei să-l vezi în acțiune? Ce trebuie să ştii despre acest dispozitiv:

  Misterul din spatele promovării Apple Watch

  Este un SmartWatch compatibil cu iPhone, numit oficial Apple Watch, iar compania se axează pe aspectul șic, ușor de purtat, în pofida geeky tech.

  Pre-comanda începe săptămâna aceasta, 10 aprilie, prețul de Apple Watch variază de la 349 dolari (£ 299, AU 499 dolari) pentru modelul Sport entry-level, până la 17.000 dolari (£ 13,500, 24.000 dolari), pentru ediția de aur de 18 carate, cu tratament VIP.

  Bateria de la Apple Watch este înlocuibilă

  Poţi citi e-mailuri, convoca Siri, primi apeluri și urmări obiectivele de fitness pe ceas. Alertele de pe Facebook, mesaje WeChat și tendințele Twitter pot fi, de asemenea, pe încheietura mâinii fără să fii nevoit să scoţi telefonul smartphone.

  Dar este aceasta, de fapt, primul SmartWatch care contează cu adevărat, aşa cum spune Cook? Are durata de viață a bateriei de 18 de ore? Este rezistent la apă? Avem în sfârșit aceste răspunsuri și în primele aplicații înainte de lansarea Apple a Watch.

  Estimare surpriză pentru vânzările Apple Watch

  Aşteptarea este aproape peste pentru data de lansare Apple Watch, care are stabilită lansarea în mod oficial pentru 24 aprilie, permite pre-comenzi începând cu 10 aprilie, iar în aceeași zi, poţi încerca dispozitivele la Apple Store într-o programare de 15 minute.

  Acesta va fi valabil în 9 ţări: SUA, Marea Britanie, Australia, Canada, China, Franţa, Germania, Hong Kong şi Japonia. Mai multe ţări vor obţine Apple Watch la o dată ulterioară, promite Tim Cook.

  În doar două săptămâni vom putea face o comparaţie clară între Apple Watch şi Android Wear.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.