More

  Facebook a ajutat-o să divorţeze de soţul dispărut

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O Curte Supremă de Justiţie din Manhattan a decis ca o femeie din Brooklyn să se poată folosi de Facebook pentru a reuşi să divorţeze.

  O femeie din Brooklyn a reuşit să obţină aprobarea unui judecător să devină din nou o femeie singură prin intermediul Facebook. Asistentei medicale, Ellanora Baidoo, i s-a permis să îi transmită soţului său pe care nu îl putea găsi nicăieri, printr-un mesaj pe Facebook.

  Baidoo, în vârstă de 26 de ani, a primit permisiunea să trimită citaţia de divorţ printr-un mesaj privat pe reţeaua de socializare prin intermediul avocatului său, către Victor Sena Blood-Dyraku.

  facebook6n-1-web

  Procedura se va repeta o dată pe săptămână timp de trei săptămâni consecutive sau până când „soţul greu de găsit” va răspunde.

  Avocatul, Andrew Spinnell, a dezvăluit că cei doi s-au căsătorit civil în 2009, dar că această căsnicie nu s-a consumat niciodată întrucât bărbatul a refuzat să participe la ceremonia tradiţională pentru Ghana. Victor Sena a păstrat legătura cu soţia sa doar prin intermediul reţelei de socializare, Facebook.

  Ultima adresă declarată a bărbatului a fost un apartament care a fost eliberat încă din 2011. Baidoo a vorbit cu soţia sa doar prin intermediul telefonului, ocazional, anunţând că nu are un domiciliu stabil sau un loc stabil de muncă. De asemenea, acesta a refuzat să se prezinte pentru a semna actele de divorţ.

  „Am încercat toate metodele, inclusiv angajarea unui detectiv particular şi … nimic!”, a declarat Spinnell.

  Primul mesaj a fost deja trimis pe Facebook, dar bărbatul nu a dat niciun semn până în prezent”, a mai spus avocatul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.