More

  Noua gamă de televizoare SUHD de la Samsung, acum şi în Romania

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics Romania a lansat pe piaţa locală seria de televizoare SUHD, care introduce un nou standard al conţinutului premium UHD (Ultra High Definition) pentru o experienţă vizuală superioară.

  Totodată, pe piaţă va fi disponibilă şi o nouă gamă de soluţii audio, inclusiv o serie de soundbar-uri curbate care îmbunătăţesc experienţa divertismentului cu un sunet clar.

  „Noile televizoare SUHD, cu care ne propunem să ne consolidăm poziţia de lider pe piaţă, nu reprezintă doar un termen generic, ci încorporează noi tehnologii sofisticate precum Nano Crystal Color sau Peak Illuminator pentru un contrast mai bun, mai multe culori şi mai multă luminozitate. Practic, televizoarele de ultimă generaţie SUHD redau conţinutul vizual în forma cea mai apropiată de ceea ce regizorii de film îşi doresc să transmită, în orice condiţii de vizionare, indiferent dacă în camera este întuneric sau lumină diurna”, a declarat Victor Armăselu, Director al diviziei de Consumer Electronics în cadrul Samsung Electronics.

  Televizoarele SUHD sunt echipate cu tehnologie avansată pentru contrast puternic, luminozitate sporită, culori şi detalii mai intense, oferind imagini de calitate superioară.

  Tehnologia Nano Crystal Color, introdusă de SUHD, permite redarea cu 20% a mai multor culori şi de 64 de ori mai multe nuanţe ale culorilor prin panelul de 10 biţi. Noul panou Nano Crystal este un nou semi conductor dezvoltat de Samsung, o tehnologie ce emite mai multe culori şi are cea mai ridicată puritate a culorilor dintre tehnologiile existente la acest moment.

  Peak Illuminator, inovaţie incorporată în televizoarele SUHD, permite de 2,5 ori mai multă luminozitate spre deosebire de un TV obişnuit, datorită unei noi structuri a panelului. Mai mult, Peak Illuminator economiseşte energie electrică în zonele de negru, pe care o foloseşte pentru a mări luminozitatea în zonele care necesită acest lucru, iar Precision Black Pro asigură un contrast intens, prin reducerea luminozităţii LED-urilor responsabile de acest lucru.

  Samsung colaborează cu lideri din industrie pentru promovarea şi dezvoltarea unui ecosistem UHD complex. Pentru a stabili standardele de calitate premium UHD, Samsung a anunţat parteneriatul UHD Alliance, o coaliţie a mai multor companii din industrie care colaborează pentru dezvoltarea divertismentului video. Acest parteneriat va permite inovarea şi depăşirea standardelor video, printre care rezoluţia 4K sau o rezoluţie superioară, o gamă mai largă de culori şi sunet 3D.

  Samsung le va oferi utilizatorilor trei serii noi de televizoare SUHD – JS9500, JS9000 şi JS8500 – cu diagonale între 48 si 88 inci, pentru ca utilizatorii să poată alege modelul care se potriveşte cel mai bine cu stilul lor de viaţă.

  Design elegant

  Când Samsung a lansat televizorul curbat, în 2013, acesta a îmbunătăţit felul în care utilizatorii se raportează la experienţa de divertisment. Design-ul minimalist al televizoarelor Samsung SUHD a fost proiectat pentru a răspunde nevoilor estetice ale celor mai exigenţi consumatori.

  Televizorul Samsung SUHD JS9500 are o ramă metalică, care îi oferă un aspect modern chiar şi atunci când este montat pe perete, asemenea unei opere de artă, iar modelul SUHD JS900 are un design texturat pe partea din spate, ce ii conferă un aspect sofisticat din orice unghi ar fi privit.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here