SAMSUNG: Nu pot fi dezinstalate aplicaţiile pre-instalate pe S6 şi S6 Edge

Mădălina Gănescu
- 8.04.2015, 0:29 în Smartphones
0

SHARES

Smartphone-urile Samsung, Galaxy S6 şi S6 Edge, care sosesc în magazine vineri, au primit comentarii pozitive în mare parte de la critici, pentru styling-ul superior şi construcţia din metal şi sticlă.

Totuşi, nu au fost critici cu privire la aplicaţiile pre-instalate pe dispozitive. La un moment dat, rapoarte bazate pe Forumul XDA Developers indicau că aplicaţiile pre-instalate ar putea fi eliminate.

S-a ridicat mai apoi întrebarea dacă „a elimina” este tot una cu a „dezinstala”, pentru a nu mai lua din spaţiul de stocare sau din alte resurse ale telefonului.

Luni, un purtător de cuvânt al Samsung a clarificat, printr-un e-mail adresat Computerworld, că aplicaţiile pre-instalate Samsung pot fi dezactivate pe ambele dispozitive, atât S6, cât şi S6 Edge, dar NU POT FI DEZINSTALATE.

Acesta a mai precizat că „dezactivat” nu însemnă că aplicaţiile pot fi dezinstalate sau îndepărtate în totalitate, dar pot fi „ascunse de la vedere”.

Anterior, Samsung a dat Gizmodo o declaraţie diferită prin care anunţa că „unele aplicaţii pot fi dezinstalate, în timp ce unele pot fi doar dezactivate” pe ambele dispozitive.

Samsung nu a explicat de ce a modificat descrierea acestuia mai târziu pentru Computerworld.

Sursa

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!