Instagram interzice nuditatea | NOOBZ.RO

Instagram interzice nuditatea

Mădălina Gănescu
- 17.04.2015, 19:15 în Online
0

SHARES

Indiferent cât de artistice ar fi unele fotografii, Instagram nu mai permite nuditate.

Instagram, deţinut de Facebook, şi-a actualizat regulile comunităţii cu o poziţie mai puternică împotriva fotografiilor pe care le consideră nepotrivite.

Acest lucru include şi o interdicţie cu privire la nuditate. „Ştim că există momente când oamenii ar putea dori să împărtăşească imagini nud care sunt artistice sau creative, dar pentru o variatate de motive, nu ne permitem nuditate pe Instagram.”

Mai exact, această procedură include fotografii, videoclipuri şi unele conţinuturi digitale create pentru a prezenta actul sexual, organele genitale şi prim-planuri cu fesele complet nud.

„Unele fotografii” cu sfârcurile femeilor, cum ar fi cicatrici post-mastectomie şi femei care alăptează, sunt permise, aşa cum sunt şi nuditatea în picturi şi sculpturi.

„Vrem ca Instagram să continue să fie un loc autentic şi sigur pentru inspiraţie şi exprimare”, au declarat reprezentanţii serviciului.

Ar trebui să te gândeşti de două ori înainte de a posta videoclipurile adorabile cu cel mic în baie. Instagram „poate scoate imaginile care arată copii nud sau parţial nud”. Dacă eşti jignit de conţinutul Instagram, apasă butonul cu trei puncte de mai jos de imagine pentru a „Raporta inadecvat”.

Măsura vine după ce personalităţi, cum ar fi Miley Cyrus, au intrat în aşa-numita campanie „Free the Nipple”. Fotografiile cu bărbaţii la bustul gol sunt permise, dar cele cu femei la bustul gol nu sunt.

Instagram va lua, de asemenea, măsuri împotriva susţinerii de auto-vătămare şi va fi mult mai vigilent cu privire la graficul de violenţă, chiar şi în contextul ştirilor.

Facebook a luat o poziţie similară în luna martie, clarificând standardele comunităţii furnizând mai multe orientări cu privire la politicile de organizaţii periculoase, intimidare şi hărţuire, activităţi criminale, violenţă sexuală şi exploatare, nuditate, instigare la ură şi nu numai.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!