More

  Google penalizează site-urile care nu au versiune de mobil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google va face câteva modificări la căutarea pentru mobil, iar site-urile care nu sunt marcate ca „mobile-ready” (pregătite pentru afişarea pe mobil) vor scădea drastic în clasamentul poziţiilor de afişare.

  Statisticile recente despre căutările pe internet au indicat faptul că 29 procente ale utilizatorilor din SUA folosesc dispozitivele mobile pentru a crea o interogare pe motoarele de căutare.

  Aproape o treime dintre toate utiliatori efectuează căutări pe motorul de căutare Google cu ajutorul dispozitivelor mobile, pentru a găsi cel mai bun loc pentru a lua cina sau alte informaţii relevante.

  Numai în Statele Unite, 18,5 milioane de interogări au fost realizate de pe dispozitivele mobile, în ultimele luni ale anului 2014. Această statistică este valabilă pentru majoritatea regiunilor din lume, în unele locuri, căutările cu ajutorul dispozitivelor mobile depăşind cota de o treime.

  În acest sens, compania Google a lansat actualizarea pentru căutările de pe mobil. Majoritatea firmelor au modificat site-urile, pentru a se conforma noilor cerinţe impuse de Google.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.