More

  Cum să retrăieşti fiecare căutare Google ruşinoasă pe care ai făcut-o vreodată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Acum poţi descărca istoricul tău cu toate căutările efectuate prin Google.

  Funcţionalitatea a fost descoperită pe blogul neoficial Google Operating System şi a fost menţionat de Venture Beat, iar operaţiunea în sine este foarte simplă.

  Nu trebuie făcut altceva decât să mergi la „Istoricul Contului” (Accound History), dai click pe rotiţa zimţată (de setări) din colţul din dreapta-sus şi să selectezi „Descarcă”.

  google-istoric1

  Google a făcut posibilă vizualizarea istoricului căutărilor efectuate de-a lungul timpului, de pe contul fiecărui utilizator, de foarte multă vreme, dar  acum poţi vedea această arhivă sub forma unui calendar, foarte bine organizat.

  Odată ce aţi cerut să descărcaţi fişierul, veţi observa imediat o înştiinţare pe Gmail, cu un link către arhiva din Google Drive şi o opţiune de a o descărca pe hard-ul calculatorului, în format Zip.

  google-istoric2

  Nu are foarte mare valoare informaţia din interiorul arhivei, numai din momentul în care aţi avut funcţionalitatea activă sau aţi fost conectat la contul de Google.

  Posibilitatea de a descărca toate interogările pe Google face parte din noua politică „Takeout”, care urmăreşte înlesnirea accesului la informaţie, dar, mare atenţie, deoarece istoricul căutărilor poate conţine şi lucruri de care s-ar putea să nu fi prea mândru.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.