More

  Google lansează o actualizare MAJORĂ pentru Android Wear

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Android Wear va primi foarte multe funcţionalităţi noi. Google a anunţat că dispozitivele smarthwatch cu Android vor fi mult mai uşor de utilizat.

  În vreme ce majoritatea dispozitivelor sunt setate pe modul Ambient Mode, de economisire al energiei, câteodată, nu timpul este informaţia de care ai nevoie de la dispozitivul respectiv.

  Android Wear va permite aplicaţiilor să creeze moduri în care sunt active tot timpul, pentru a putea furniza informaţii utile, cum ar fi afişarea unor locaţii pe hartă, chiar şi lista de cumpărături, fără să fie nevoie să porneşti ecranul.

  Support pentru Wi-Fi

  Google va activa funcţia Wi-Fi pe dispozitivele smartwatch, permitând utilizarea lor, independent, atâta timp cât dispozitivul este conectat la reţeaua Wi-Fi, iar smartphone-ul are conexiune la date mobile. Asta înseamnă că poţi utiliza în continuare ceasul, poţi primi notificări şi poţi trimite mesaje, chiar dacă telefonul tău nu are în aria de acoperire a Bluetooth-ului.

  Accesare rapidă a aplicaţiilor şi a listei de contacte

  Programul de lansare al Android Wear poate fi destul de dificil. Dacă nu eşti sigur care este comanda vocală pe care trebuie să o utilizezi, accesarea aplicaţiei pe care o doreşti implică foarte multe scroll-uri şi gesturi tactile. Acum, dacă atingi o singură dată ecranul, ai acces la toate aplicaţiile şi la contacte, fără click-uri suplimentare.

  Introducerea GESTURILOR şi EMOJI

  De asemenea, Google adaugă o serie de gesturi care sporesc capacitatea de utilizare al dispozitivelor. În cazul în care utilizatorul are mâinile ocupate, poţi naviga în lista aplicaţiilor numai cu o rotire simplă a încheieturii. Chiar şi Emoji sunt mai uşor de accesat.

  Recent, Google a lansat o tastatură pentru scrierea de mână, iar acum utilizează acea tehnologie pentru a permite utilizatorului să deseneze pe încheietură emoji-ul pe care îl doreşte.

  Google spune că actualizarea va fi disponibilă pentru toate dispozitivele Android Wear în următoarele săptămâni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.