More

  Nokia este pregătită să reintre pe piaţa smartphone-urilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După cum era de aşteptat, Nokia are de gând să reintre pe piaţă cu o nouă gamă de smartphone-uri şi alte dispozitive mobile.

  Strategia companiei de a reintra „în forţă” pe piaţa dispozitivelor mobile se va concretiza spre finalul anului viitor, potrivit informaţiilor.

  Nokia plănuieşte lansarea unei noi game de smartphone-uri, până în anul 2016, la pachet cu un dispozitiv de realitate virtuală şi alte dispozitive catalogate drept „tehnologie ambiguă„.

  Smartphone-urile, cât şi alte dispozitive mobile, care vor fi lansate anul viitor, vor fi dezvoltate de Nokia Technologies.

  Până în prezent, Nokia a lansat tableta Nokia N1, fabricată de Foxconn, cât şi programul Zlauncher pentru dispozitivele cu Android, pe Google Play Store.

  Fostul director Nokia, Richard Kerris, a declarat pentru publicaţia Re/code faptul că Nokia are un număr impresionant de produse în dezvoltare. Acesta a mai spus şi că produsele care se dezvoltă în momentul de faţă au potenţialul de „a-i lăsa pe utilizatori cu gura căscată”.

  Cu toate că nu există detalii concrete despre portofoliu pe care Nokia îl pregăteşte pentru anul 2016, Nokia Technologies lucrează din greu la produsele care vor ajuta compania finlandeză să revină pe piaţa smartphone-rilor.

  De vreme ce Nokia nu mai deţine linii de producţie pentru smartphoe-uri, compania va continua cu licenţierea de proiectare către un alt producător, ulterior distribuindu-le pe diferite pieţe ale lumii.

  Aceeaşi abordare a fost utilizată în trecut şi de către companii precum Kodak şi Polaroid.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.