More

  TEST DE ZIUA PĂMÂNTULUI 2015: Aplicaţia pe care să o descarci pentru ZIUA PĂMÂNTULUI

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ZIUA PĂMÂNTULUI 2015. Miercuri, 22 aprilie, întreaga planetă sărbătoreşte ZIUA PĂMÂNTULUI. Cu această ocazie, ai posibilitatea să descarci o aplicaţie care te ajută se economiseşti ceva energie.

  Aplicaţia „MyEarth – Track your carbon savings” este creată de cercetători şi studenţi de la universitatea din Wisconsin şi este îţi urmăreşte energia folosită şi pe cea salvată.

  Aplicaţia urmăreşte, de asemenea, consumul tău de energie ca electricitatea, călătoriile şi mâncarea, iar în fiecare categorie există sugestii pentru a face lucrurile diferit, ceea ce ajută la economisirea energiei.

  ZIUA PĂMÂNTULUI 2015. În fiecare an, pe 22 aprilie se sărbătoreşte Ziua Pământului, ziua când s-a născut mişcarea pentru protejarea mediului înconjurător.

  Această mişcare s-a născut în SUA într-o perioadă când au avut loc mai multe evenimente deosebite, printre care înăbuşirea prin folosirea armelor de foc a revoltei unor studenţi împotriva războiului din Cambodgia, ”Masacrul din 4 mai”, apariţia fibrelor optice, succesul melodiei „Bridge over Troubled Water”, ultimul album al formaţiei Beatles, moartea lui Jimmy Hendrix, un accident nuclear în Carolina de Sud la centrala nucleară din Savannah River din apropierea oraşului Aiken (nerecunoscut timp de 18 ani), poluarea foarte mare cu gaze şi fum, considerată ”semn al prosperităţii”. Despre mediul înconjurător a început să se vorbească din ce în ce mai des.

  În anul 2009, Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat ziua de 22 aprilie ca sărbătoare oficială a planetei Pământ şi expresie comună a dorinţei tuturor de a construi o societate stabilă, pentru un viitor mai curat şi mai verde.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.