Hello, aplicaţia prin care Facebook vrea să pună stăpânire pe telefonul tău | NOOBZ.RO

Hello, aplicaţia prin care Facebook vrea să pună stăpânire pe telefonul tău

Cristian Gănescu
- 23.04.2015, 0:18 în Online
0

SHARES

Facebook a lansat Hello, aplicaţia care vrea să înlocuiască tastatura agendei telefonice de pe telefoanele cu Android.

După cum ne aşteptam, este conectat cu contul Facebook, iar celui care apelează numărul tău i se extrag datele direct din Facebook, chiar dacă persoana respectivă nu se află în agenda ta telefonică, fiind afişat în jurnalul tău de apeluri cu toate detaliile.

Acest lucru îţi permite să realizezi apeluri şi să trimiţi mesaje prin Messenge, în loc să foloseşti conexiunea celulară.

După eşecul programului „Home launcher”, aplicaţia „Hello” este cea mai nouă încercare a Facebook de realizare a „Facebook Phone” pe Android.

Pentru a încuraja utilizarea aplicaţiei, are o funcţionalitate care este extrem de interesantă şi folositoare, chiar dacă nu eşti un utilizator înverşunat al reţelei de socializare, respectiv blocarea automată a apelurilor de la anumite numere de telefon care au fost blocate de mai multe persoane.

Sună bine, dar, potrivit unor informaţii, apelurile sunt direcţionate către mesageria vocală, în loc să fie blocate aşa cum trebuie.

Hello-730x594

Dacă această funcţionalitate va fi suficient de atrăgătoare pentru utilizatori vom afla cît de curând.

Aplicaţia nu este, pentru moment, disponibilă pentru România, dar asta probabil şi din cauza faptului că aplicaţia nu a fost lansată pentru toate dispozitivele. În redacţie nu avem niciun telefon cu Android, care să poată instala aplicaţia.

Dacă există cineva care a reuşit să o instaleze, aşteptăm cu nerăbdare un feedback-ul, cât şi versiunea de Android pe care o utilizează.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!