More

  Peste 70 de procente din veniturile Facebook vin de pe mobil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook a cunoscut un real succes de-a lungul primilor trei ani ca şi o companie publică.

  Ştie cum să atragă bani, devine din ce în ce mai mobil şi, cumva, reuşeşte să crească numărul de utilizatori, chiar dacă lasă impresia că fiecare suflet de pe pământ are deja cont.

  Compania, care a raportat în primul trimestru, are acum 1,44 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună, cât şi un număr de 1,25 miliarde de utilizatori pe aplicaţiile de mobil, însemnând o creştere de 13 procente, respectiv 24 procente.

  Facebook a continuat incursiunea, declarând venituri de 3,45 miliarde dolari, o creştere de 42 procente, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

  Axarea către mobil continuă, 73 de procente din veniturile totale venind de pe urmă reclamelor de pe mobil, comparativ cu 59 de procente, înregistrate în aceeaşi perioadă a anului trecut.

  Compania a avut un venit de 1,19 miliarde, cu 28 procente creştere, comparativ cu 926 milioane, înregistrat în primul trimestru al anului 2014. Veniturile au fost sub aşteptări, în vreme ce profitul a fost foarte ridicat.

  Cheltuielile Facebook au fost considerabile. A cheltuit 2,6 miliarde dolari, o creştere de 83 de procente.

  Fondatorul şi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a rămas pe poziţii şi va continua să investească în diverse zone cum sunt drone alimentate cu energie solară şi dispozitive de realitate virtuală, pentru a rămâne în pas cu tehnologia.

  Cel mai mare procent din venituri a fost investit în cercetare şi dezvoltare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.