More

  Acer XR341CKA, primul monitor curbat, din lume, cu NVIDIA G-Sync

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Acer a lansat primul monitor curbat, din lume, care are tehnologia NVIDIA G-Sync.

  Modelul XR341CKA este un monitor Ultra Wide, de 34 inch, cu un aspect 21:9 şi o rezoluţie QHD de 3440 x 1440 pixeli.

  Principala caracteristică a noului monitor de la Acer este designul din care lipseşte „rama” (nu există margine care să delimiteze ecranul) cu o bază de aluminiu, opţiuni de iluminare ambientală, sunet DTS şi două boxe integrate de 7W. Din moment ce monitorul nu are nicio ramă, îl poţi configura foarte uşor într-o setare cu mai multe ecrane de lucru.

  Monitorul foloseşte un panou IPS cu o acoperire a gamei – susţine Acer – de 100% sRGB. Datorită gamei largi a culorilor şi a preciziei reproducerii culorilor, Acer susţine că monitorul poate fi folosit chiar şi pentru profesionişti în design şi entuziaştilor de fotografie.

  Acer XR341CKA are şi o serie de funcţionalităţi impresionante, care sunt îndreptate către împătimiţii jocurilor pe calculator. Utilizatorii pot beneficia din plin de tehnologia NVIDIA G-Sync. Monitorul va afişa şi rata cadrelor, pe ecran. Atunci când tehnologia NVIDIA G-Sync este activată, un bec roşu se va aprinde în partea inferioară a monitorului.

  Monitorul curbat Acer XR341CKA va avea un preţ de 1299 dolari, în regiunea americană, urmând ca ulterior să ajungă şi pe celelalte pieţe.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.