More

  Tableta Google Nexus 7 a ieşit din producţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  A fost o chestiune de timp, dar acum tableta Nexus 7, de la Google, a fost oficial scoasă din producţie.

  Tableta de 7 inch, accesibilă ca preţ, de la Google a dispărut de pe Google Store, unde există o notă scrisă cu roşu, care anunţă că „dispozitivul nu mai este disponibil pentru achiziţionare„.

  Tableta, produsă de Asus, a fost lansată în luna iulie a anului 2013, dar rămâne atractivă deoarece Google a menţinut dispozitivul actualizat cu cea mai nouă versiune de Android.

  Cu toate acestea, a venit vremea ca dispotitivul să dispară, iar acesta va fi înlocuit, oficial, de dispozitivul mai nou, Nexus 9.

  Tableta Nexus 9 are un display mai mare, de 8.9 inch, se mândreşte cu redarea unui sunet extrem de clar, cu ajutorul boxelor  HTC BoomSound, iar procesorul pe 64 bit face din Nexus 9 un dispozitiv care nu se sperie deloc de multitasking.

  După cum ne-au obişnuit, Nexus 9 beneficiază de o copertă extrem de funcţională, care permite utilizatorului să aşeze tableta oricum doreşte sau cum dictează suprafaţa şi poziţia în care se află.

  N9-cover-mint-1600

  Dacă cineva mai doreşte un Nexus 7, acesta încă se mai găseşte la unii distribuitori precum Amazon, până când stocurile se epuizează complet.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.