More

  Facebook introduce apeluri video pe Messenger

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook susține aplicația de sine stătătoare, Messenger, cu apeluri video gratuite.

  Lansarea, pe care Facebook a anunţat-o într-o declaraţie făcută astăzi, urmează lansării de către Facebook a funcţiei apelurilor vocale pentru aplicaţia WhatsApp.

  „Apelurile video de la Messenger se lansează astăzi pentru persoanele de pe iOS și Android în Belgia, Canada, Croația, Danemarca, Franța, Grecia, Irlanda, Laos, Lituania, Mexic, Nigeria, Norvegia, Oman, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Statele Unite ale Americii , și Uruguay.”

  Şeful de producţie, Stan Chudnovsky, și managerul de inginerie, Param Reddy, au scris în declarație: „Vom fi disponibili şi în alte regiuni și locații în lunile următoare.”

  Aplicaţiile pe Android și iOS nu au fost încă actualizate cu noua funcție.

  Mișcarea are sens atunci când te gândești la concentrarea crescută a Facebook asupra Messenger. Luna trecută, în cadrul conferinței de dezvoltare F8, Facebook a dezvăluit platforma Messenger şi a lansat, de asemenea, o versiune pentru web a aplicaţiei.

  Și este rezonabil ca Facebook să adauge caracteristici video de vreme ce Snapchat continuă să crească. În plus, există întreg fenomenul de Livestreaming care se întâmplă între Periscop deţinut de Twitter și noul Meerkat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.