More

  Thermaltake anunţă noua gamă de radiatoare de răcire cu apă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Toţi împătimiţii de performanţă, fie că este vorba de grafica jocurilor video sau manipularea fotografică, ştiu că atunci când vorbim despre rapiditate şi timp de răspuns, vorbim de răcirea componetelor.

  Cea mai bună şi silenţioasă soluţie este cea a sistemului de răcire cu apă. De aceea, Thermaltake a făcut tot posibilul pentru a aduce cea mai bună soluţie în această privinţă, lansând noua gamă de radiatoare cu apă.

  Acestea sunt proiectate, în primul rând, special pentru persoanele care vizează performanţa.

  Prima gamă, mai subţire, este seria R de astfel de radiatoare, mai mici de 50mm, disponibilă şi la dimensiuni de 120mm, 180mm, 240mm, 360mm şi 540mm, ultimul oferind o suprafaţă generoasă pentru dispersarea căldurii. Toate utilizează un singur set de 13 tuburi plate.

  Gama mai robustă este Pacific RL, un sistem cu set dublu de 13 tuburi plate, iar acesta are dimensiuni similare cu gama R, la care se adaugă dimensiuni de 420mm şi 480mm. Mai mult decât atât, gama Pacific RL are şi o opţiune de 560mm, pentru carcase cu spaţiu mai generos.

  Din păcate, nu există un preţ oficial sau disponibilitate, dar cel mai probabil, preţul se va situa undeva la 100 dolari, pentru cele mai mari, preţul crescând.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.