More

  Hands-on LG AKA: Interactivitate la puterea a 4-a

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG AKA se găseşte pe piaţa smartphone-urilor în 4 variante: Yoyo, Soul, Wooky si Eggy.

  Wooky este alb şi uşor ameţit, Eggy este cel galben şi se îndrăgosteşte foarte uşor, Yoyo este roz şi are probleme în ceea ce priveşte controlul greutăţii, iar Soul este negru şi este un împătimit al muzicii.

  Dacă este să luăm în seamă poveştile celor trei smartphone-uri, putem sesiza cu uşurinţă că publicul căruia i se adresează LG AKA este preponderent format din copii, implicit din adolescenţi.

  Acest aspect nu este unul rău deloc, dar dacă analizăm elementele pe care le prezintă dispozitivele, realizăm cu uşurinţă că preţul de vânzare este unul cam mare pentru ce poate oferi acestea.

  Ce este drept, LG AKA este un telefon cu personalitate, uşor de utilizat şi distractiv pentru orice utilizator. Totuşi, acesta nu reuşeşte să atingă standardele telefoanelor cu acelaşi preţ, aflate la această oră pe piaţă.

  Spre exemplu, la acelaşi preţ poţi achiziţiona un smartphone cu o cameră de 13 MP, cu actualizare Android Lollipop.

  Smartphone-urile LG AKA au o diagonală de 5 inch, funcţionează cu Android KitKat 4.4.2., camera de pe spate este de doar 8 MP, iar în acest caz pentru autofocusul laser nu găsim o justificare.

  Din păcate, camera frontală este de doar 2.1 MP, ceea ce însemnă că selfie-urile pe care doreşti să le creezi nu vor fi cele mai reuşite.

  Noobz le-a avut în teste pe Eggy şi pe Yoyo. Ambele dispozitive au rolul de a te distra şi de a-ţi oferi o experienţă inedită în ceea ce priveşte interactivitatea. Spre exemplu, dacă vrei să îl trezeşti pe Eggy, trebuie să atingi ecranul de două ori, iar ca să o ameteşti pe Yoyo, trebuie să o zgâlţâi puţin stânga-dreapta.

  În functie de starea de spirit pe care o au dispozitivele, poţi sesiza dacă acumulatorul trebuie încărcat. Dacă ochii acestora sunt întredeschişi, însemnă că bateria este scăzută şi are nevoie de reîncarcare.

  Dacă ai primit un sms sau o notificare, ochii de la AKA vor privi în jos, semn că trebuie să verifici telefonul.

  Datorită capacului de plastic protector, poţi respinge apelurile fără probleme sau poţi răspunde în cel mai scurt timp.

  Fiecare dispozitiv are un personaj virtual 3D reprezentativ, alături de care poţi să îţi faci poze ori de câte ori vrei să te relaxezi.

  Concluzia noastră?

  LG AKA este potrivit pentru copii sau pentru persoanele cu un spirit veşnic tânăr. Dacă ai nevoie de un smartphone care să te ajute să faci poze de o calitate mai bună, LG AKA poate nu este cea mai bună opţiune.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.