Difuzorul inteligent care vorbeşte cu tine

Mădălina Gănescu
- 13.05.2015, 17:00 în Gadgets
0

SHARES

Aether Cone este un difuzor inteligent care îţi poate învăţa obiceiurile şi poate prezice care este genul de muzică pe care vrei să îl asculţi pe parcursul zilei.

De la lansare, Cone a avut doar suport vocal, dar i s-a făcut o actualizare prin care i s-a adăugat capacitatea de a vorbi cu utilizatorul.

Cu feedback voce îi poţi cere lui Cone să redea muzică, iar el îţi va confirma comanda. Ideea este să foloseşti mai des comanda vocală şi mai rar cea prin smartphone.

În viitor, Cone ar putea să-ţi spună şi cum va fi vremea. Lansat abia anul trecut, difuzorul Cone a primit caracteristici ca Bluetooth şi suport pentru mai multe difuzoare.

Singurul inconvenient al dispozitivului este acela că poate fi achiziţionat la 399 de dolari, iar singura sa funcţie pentru moment este aceea de radio, tu neputând profita şi de un alt serviciu de streaming.

Dar, dacă eşti un utilizator de radio sau vrei doar un difuzor activ fără fir, care suportă AirPlay şi Bluetooth şi care vorbeşte cu tine, aceasta ar fi opţiune interesantă.Sursa

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!