Eşti membru al site-urilor de dating? Vezi riscul la care eşti expus

NoobZ
- 23.05.2015, 18:14 în Online
0

SHARES

Un site de sex dating a fost hackuit, compromiţând informaţiile personale a 64 de milioane de membri, anunţă compania FriendFinder, citată de Reuters.

AdultFriendFinder.com, ce aparţine companiei FriendFinder Networks Inc. din California, a declarat că a apelat la ajutorul organelor legii, inclusiv la FBI, dar şi la o echipă privată de anchetă pentru a examina incidentul.

„FriendFinder Networks Inc. a descoperit recent un potenţial incident în ceea ce priveşte securitatea datelor”, a declarat compania într-un comunicat dat vineri presei. „Securitatea informaţiilor membrilor noştri rămâne prioritatea noastră şi, în momentul în care am aflat de acest incident, am luat măsuri imediat”, se mai arată în comunicat.

Până acum, nu există nicio dovadă clară că informaţiile financiare ale membrilor au fost compromise.

AdultFriendFinders este „cea mai tare comunitate de dating, aventură de o noapte sau sex”. Membrilor li se cer mai multe date personale, inclusiv despre statutul civil sau relaţiile pe care le au, orientarea sexuală, ca de altfel şi despre interesele intime.

Compania nu a dat mai multe informaţii cu privire la modul în care a fost spart site-ul, dar a anunţat că a acţionat imediat pentru a proteja intimitate membrilor, dar că „temporar a fost dezactivată funcţia de căutare a utilizatorului şi ascunderea username-urilor tuturor utilizatorilor care credem că au fost afectaţi de problema cu securitatea.”

FriendFinder Networks Inc. declară că are peste 600 de milioane de membri pe mai mult de 40.000 de site-uri.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!