More

  Steam acceptă rambursarea jocurilor cumpărate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Compania Valve a introdus un sistem de rambursare pentru magazinul Steam, destinat utilizatorilor de PC, permitând-ule acestora să primească banii înapoi, pentru jocurile achiziţionate.

  Valve permite rambursarea sumei integrale pentru jocurile achiziţionate, dacă acest lucru este solicitat în termen de 14 zile de la achiziţie.

  Citeşte şi Steam nu ajută dezvoltarea gaming-ului pe sistemele Linux

  Suma rambursată va fi livrată în „Steam Wallet” sau în contul din care a fost realizată plata. Banii ajung în cont în termen de 7 zile din momentul în care a fost aprobată rambursarea.

  Rambursările se aplică jocurilor şi conţinutului care poate fi descărcat, programelor, pre-comenzilor şi pachetelor speciale, dar nu este valabilă şi pentru filme şi cadouri.

  Citeşte şi Steam renunţă la modurile plătite pentru Skyrim

  Poţi obţine rambursări pentru achiziţiile realizate „in-game”, pentru jocurile Valve, cum ar fi Dota 2, cu condiţia să înregistrezi cererea în termen de două zile, iar achiziţiile să nu fi fost folosite. Alţi dezvoltatori de programe vor avea posibilitatea de activare a opţiunii de rambursare.

  Cu toate acestea, Valve nu va onora cererile de rambursare pentru achiziţiile realizate prin alţi distribuitori.

  Citeşte şi Steam Link, cel mai nou produs VALVE

  Utilizatorii trebuie să aibă în vedere faptul că pentru ca cererea de rambursare să fie aprobată, pe lângă cererea care se depune în termen de 14 zile de la achiziţie, jocul nu trebuie jucat mai mult de două ore.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.