Smartwatch-ul MODULAR – construieşte propriul design

Cristian Gănescu
- 2.06.2015, 16:59 în
0

SHARES

Pentru cei pretenţioşi şi care se plictisesc repede, exstă un smartwatch modular, un veritabil „Proiect Ara” al smartwatch-urilor.

Dacă nu găseşti modelul care să ţi se potrivească, acum există un proiect start-up care îţi permite să îţi compui propriul smartwatch. Te-ai plictisit de designul lui? Nicio problemă! Poţi schimba modulele.

Citeşte şi Lansare ASUS: ZenWatch, ZenFone Selfie şi ZenPad 8.0

Modelul de bază al smartwatch-ului vine cu un display circular, şi rulează o versiune modificată Android 5.0 Lollipop, de la Google. Acest sistem de operare funcţionează atât cu smartphone-uri Android, cât şi iOS.

Dispozitivul are un procesor Qualcomm Snapdragon 400. De asemenea, prezenţa GPS, Wi-Fi şi Bluetooth permite vizualizarea notificărilor, cât şi monitorizarea semnelor vitale. Dispozitivul are support şi pentru comenzi vocale.

Citeşte şi Shazam este disponibil pe smartwatch Android şi Apple

Pentru a merge şi mai departe, există module, create de producătorul britanic Tateossian, care sporeşte specificaţiile dispozitivului. Ele pot spori capacitatea bateriei, un cip NFC pentru plăţile mobile, poate chiar un sistem de monitorizare cardiologice, radio sau unitate GPS.

Aceste module vin în mai multe variante de culori sau texturi. Ce este şi mai importnt este că pentru a schimba modulele, nu este necesară oprirea dispozitivului.

Citeşte şi Moto 360 merge şi cu iPhone – fără jailbreak

Nu există informaţii depsre preţul acestui smartwatch, dar, avem de-a face cu un dispozitiv high-end, ceea ce înseamnă că trebuie să ne aşteptăm la un preţ pe măsură.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!