More

  Samsung prezintă două noi ecrane OLED: Transparent şi Oglindă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung tocmai a anunţat două noi ecrane OLED cu caracteristici unicat: unul este transparent şi celălalt este oglindă.

  Ecranul oglindă oferă o reflecţie a celui care se află în faţa sa, dar are, de asemenea, posibilitatea de a adăuga imagini augmentate, cum ar fi un colier în jurul gâtului utilizatorului. Ecranul transparent a fost prezentat cu informaţii publicitare care apar pe un panou transparent, cu un peisaj în fundal.

  Citeşte şi: LG a dezvoltat un TV OLED de 1mm grosime

  Ambele ecrane sunt dotate cu tehnologie Intel Real Sense 3D Camera. Acest lucru este evident mai ales cu ecranul oglindă, cu care Samsung are deja planuri mari.

  Samsung nu a prezentat niciun alt concept pentru ecrane înafară de cel pentru publicitate. Compania nu este singura care lucrează la ecrane transparente, dar dispune de o serie de îmbunătăţiri peste rivali, cum ar fi o imagine mai clară şi mai colorată, unghiuri de vizualizare mai largi şi niveluri de transparenţă până la 40%, mult mai mult decât cei 10% posibili în cazul LCD-urilor.

  Citeşte şi: iPhone 7 Concept: Cele mai interesante inovaţii

  Afişajul oglindă, cu siguranţă nu va ajunge un produs de larg consum în viitorul apropiat, dar Samsung speră să poată introduce realitatea augmentată în diverse situaţii, cum ar fi vânzarea cu amănuntul, casa inteligentă, piaţa auto sau cea medicală.

  Display-55-inch-Mirror-OLED_1_4

  Acest tip de ecrane se spune că au ca avantaj imaginea clară cu un contrast mai mare şi un timp de răspuns mai rapid decât la LCD.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.