More

  iPhone 7 Concept: Cele mai interesante inovaţii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După succesul înregistrat de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, Apple va trebui să susţină ritmul impus şi să vină cu inovaţii care să satisfacă „foamea” utilizatorilor, care poate fi cu greu stăvilită.

  Au apărut multe informaţii despre viitorul iPhone 6s, dat fiind evoluţia modelelor Apple. Sigur, nici nu s-a „uscat bine cerneala” de la articolele respective, că avem concepte, de această dată, ale dispozitivului iPhone 7.

  Citeşte şi Apple iOS 9: un sistem de securitate mai bun şi funcţii inedite

  În consecinţă, haideţi să sărim cu două generaţii în viitor şi să vedem la ce visează utilizatorii, când se gândesc la iPhone 7.

  Un concept este cel al designerului Martin Hajek, un „vizionar” şi un împătimit al manipulării produselor provenite de la marele „măr muşcat„.

   

  iphone-7-concept1

   

  Inovaţia imaginată de către Hajek, care ne-a captat şi nouă interesul, constă în integrarea butonului „HOME„, cu funcţia Touch ID, direct în display.

  Citeşte şi iPhone se mută din China? Vezi unde se poate reloca producţia Apple

  Această idee este una foarte bună deoarece oferă un spaţiu util mai mare pentru a desfăşura pictogramele, astfel câştigând pixeli în plus.

  O altă caracteristică pe care Hajek a integrat-o în conceptul său este camera cu lentile duble.

  iphone-7-lentile

  Mergând mai departe, ajungem la un design pentru viitorul iPhone 7, care împinge şi mai departe conceptul „Edge„, introdus de Samsung pentru dispozitivul Galaxy S6 Edge.

  iphone-7-concept

  Acest concept integrează un display „frontal” Full HD Sapphire de 4.9 inch, care (da, citiţi şi vedeţi bine!) cuprinde întreg dispozitivul, la 360 de grade. Dacă până acum era o problemă cu „frica de a sparge ecranul iPhone-ului„, acum lucrurile devin şi mai „înfricoşătoare„.

  Citeşte şi Planul INGENIOS al Apple de a salva iPad-ul aflat în cădere liberă

  Desigur, eliminând această frica, ideea este cât se poate de interesantă, dar, personal, nu văd utilitatea ecranului „înfăşurat” în jurul dispozitivului. Mai mult, cum ar arăta o carcasă protectoare?

  Acum, dacă vrem să omorâm o idee, găsim foarte multe motive pentru care nu poate fi pusă în aplicare, aşa ca o să mă opresc aici şi vă las să vă bucuraţi de imaginaţia unor utilizatori, cărora nu le este frică să viseze.

  Enjoy!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.