Concept iPhone 7 cu încărcare rapidă şi scanare a amprentei | NOOBZ.RO

Concept iPhone 7 cu încărcare rapidă şi scanare a amprentei

Mădălina Gănescu
- 14.06.2015, 16:48 în Smartphones
0

SHARES

În fiecare zi descoperim un nou concept de iPhone 7. Unele te lasă indiferent, altele te fac să începi să pui banii la ciorap.

Jermaine Smit a reuşit să creeze un concept de iPhone 7 elegant, dar util în acelaşi timp, lucru pe care îl puteţi observa şi în video-ul de mai jos.

Acest concept iese în faţă în special prin camera de 12 megapixeli, încărcarea rapidă şi butonul cu scanare a amprentei. Dacă vrei să navighezi stânga-dreapta, scanerul de amprentă îţi va face experienţa mult mai uşoară.

Citeşte şi: iPhone 7 Concept: Cele mai interesante inovaţii

Designul telefonul este aproximativ acelaşi cu care ne-am obişnuit deja, dar putem pbserva pe margine o textură cauciucată care nu permite telefonul să alunece.

Întâlnim, de asemenea, încărcarea wireless, iar acest model este puţin mai subţire decât este iPhone 6. Încărcarea rapidă este ceea ce ne dorim cu toţii pentru telefoanele pe care le avem, iar acest concept iPhone 7 s-ar putea să ne uimească. Ecranul este de 4.7 inch, cu o memorie de GB de RAM şi o cameră frontală de 4 megapixeli.

Citeşte şi: iOS 9 primeşte o lovitură imensă de la Android

Aşa cum vei observa şi în video-ul de mai jos, încărcarea wireless este denumită iCharge şi va exista posibilitatea încărcării dispozitivelor între ele. Faptul că spatele dispozitivului luceşte uşor, ne face să ne gândim că acesta a fost creat din sticlă.

Aşadar, cum ţi se pare acest concept iPhone 7?

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!