More

  Facebook Moments nu va fi disponibil în Europa – Vezi motivul!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook privează utilizatorii din Europa de o funcţie pe care tot mapamondul o primeşte. Motivul rămâne acelaşi, asupra căruia Facebook a mai atras atenţia şi în trecut.

  La începutul acestei săptămâni, Facebook a lansat Moments”, o aplicaţie de recunoaştere facială, care a fost creată special pentru distribuirea fotografiilor.

  Citeşte şi Facebook lansează Moments, aplicaţia bazată pe recunoaşterea facială

  Despre această funcţie, care este disponibilă în Statele Unite, Facebook a spus că nu va ajunge şi în Europa, iar asta din cauza problemelor de confidenţialitate.

  Richard Allan, şeful departamentului de politici al Facebook din Europa, spune că „legiuitorii ne-au spus că trebuie să oferim utilizatorilor posibilitatea de a opta pentru această funcţie. Noi nu dispunem de un sistem de acest fel şi, în consecinţă, l-am oprit până când vom dezvolta un asemenea mecanism„.

  Citeşte şi Facebook te monitorizează – Vezi cum ţi se va modifica News Feed-ul

  Allan a declarat pentru publicaţia The Wall Street Journal că nu a fost niciun program pentru dezvoltarea acestui mecanism, iar din acest motiv Europa nu va şti cu siguranţă când va beneficia de această aplicaţie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here