More

  Cum ne supraveghem prietenul patruped – Camera cloud care merită toţi banii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am vorbit într-un material anterior despre routere pe care le iei cu tine în vacanţă şi am atras atenţia asupra camerei de supraveghere NC200. De ce? Pentru că … Eden!

  Pentru cei care nu ştiu, Eden este copilul familiei mele şi cel mai bun prieten. A apărut în familia noastră exact în momentul în care aveam cea mai mare nevoie de el şi am ajuns să nu putem sta nicio clipă fără să ştim ce face, cum se simte şi dacă are nevoie de ceva. Cu siguranţă, orice stăpân de câine înţelege sentimentul!

  Atunci când am văzut „TP-LINK NC200 – camera cloud pentru a ști cele mai importante lucruri în siguranță„, ne-am gândit că în mod sigur producătorul a luat în calcul şi cel mai bun prieten al omului, motiv pentru care am zis că trebuie să o încercăm.

  Instalare rapidă şi fără probleme

  Din momentul în care am scos dispozitivul din cutie şi până când am avut camera pornită şi pregătită de monitorizarea lui Eden, cât timp suntem plecaţi, nu a durat mai mult de 5 minute.

  Am conectat camera la sursa de curent şi la reţeaua wireless a locuinţei, după care am creat un cont cloud, prin aplicaţia tpCamera, disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru iOS,  prin care am înregistrat fiecare mişcare din cameră.

  Camera se poate roti 360 de grade, în mai multe planuri, pe un picior special care oferă posibilitatea montării sale oriunde. Dacă vrei o poţi fixa chiar de tavan sau perete. În pachet avem un cablu de alimentare foarte lung, în acest fel chiar nu sunt probleme cu amplasarea sa în orice loc.

  Claritate a imaginii

  Dincolo de orice, lucrul care ne-a uimit este claritatea imaginii şi rata cadrelor. Ai parte de o imagine fluidă, lucru ce ne-a dat senzaţia că l-am urmărit pe Eden print-un sistem de supraveghere cu circuit închis, în niciun caz prin intermediul unui sistem cloud.

  NC200 are o rată de 20 de cadre pe secundă, atât pentru rezoluţia de 640×480 (VGA), cât şi pentru 320×240 (QVGA). De asemenea, avem un zoom 4x Digital, pentru un „close up” pe detalii, atunci când situaţia impune. Chiar s-a întâmplat ca Eden să insiste cu rosul pe un anumit obiect, pe care l-am identificat după un zoom ca fiind o bucată din păturica lui absorbantă.

  Este foarte important să monitorizezi activitatea animalului de companie, mai ales dacă este învăţat să roadă diferite lucruri atunci când nu eşti în preajmă. Ajută foarte mult chiar şi personalul clinicilor veterinare, în cazul în care eşti nevoit să apelezi le el, cum ni s-a şi întâmplat, dar asta este cu totul altă poveste. Un plus este si microfonul încorporat, care transmite sunetul din încăpere.

  Alerte şi planificări

  Alte funcţii care nouă ne sunt extrem de folositoare sunt funcţia de „detectare a mișcării” şi „metoda notificare prin email sau FTP„.

  NC200 poate porni înregistrarea în momentul în care senzorul detectează mişcare şi, în acelaşi timp, te anunţă printr-un mesaj pe email.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.