More

  Cine va avea Windows 10 GRATUIT

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a derutat pe toată lumea cu privire la modalitatea de upgrade la noul sistem de operare Windows 10.

  Iniţial, părea că toţi cei testează Windows 10 vor primi o copie gratuită a sistemului de operare, dar realitatea este cu totul alta

  Citeşte şi Windows 10 Mobile primeşte funcţii noi

  Microsoft a încercat să îndrepte starea de confuzie care s-a produs în aceste săptămâni printr-o postare pe blogul oficial, unde specifică cine primeşte Windows 10 gratuit.

  Astfel, Microsoft spunea că „pe data de 29 iulie 2015, utilizatorii care deţin o copie originală a sistemelor de operare Windows 7 şi Windows 8.1 vor obţine o copie Windows 10, un upgrade, mai exact, dar şi cei care au Windows 10 preview vor primi un upgrade gratuit„.

  De aici reiese faptul că Microsoft va menţine o copie Windows 10 activă pentru cei care testează sistemul de operare, cu condiţia de a se menţine conectaţi la programul de testare a viitoarelor actualizări.

  Dacă ai instalat un build Windows 10 preview şi faci upgrade la versiunea finală, nu va mai trebui să îţi faci griji pentru activarea produsului, atâta timp cât vei continua să primeşti actualizări.

  Citeşte şi Microsoft a întrecut Google tocmai la motoarele de căutare

  Din moment ce continuăm Programul Windows Insider, veţi primi în continuare actualizări, iar acele actualizări vor continua să fie active, sub termenii Programului Windows Insider„, explică Gabe Aul, de la Microsoft.

  Dacă instalezi o copie Windows 10 preview acum, apoi faci upgrade la versiunea finală, pe 29 iulie 2015, iar apoi ieşi din programul Windows Insider, nu vei mai avea o copie originală, dacă nu aveai Windows 7 sau Windows 8.1.

  Microsoft spune că va trebui „să revii la versiunea anterioară a sistemului de operare sau să achiziţionezi o nouă licenţă Windows 10. Dacă nu urmezi niciunul dintre cei doi paşi de mai sus, buildul va exprira în cele din urmă„.

  Citeşte şi Google interzice video-urile „porno din răzbunare”

  Microsoft înlătură orice dubiu şi neclaritate. Nu poţi obţine Windows 10 priview numai pentru a trece la versiunea finală.

  Cu toate acestea, dacă instalezi acum Windows 10 preview şi continui să obţii actualizări, atunci vei beneficia de copia Windows 10, dar va trebui să contribui la îmbunătăţirea build-ului prin semnalarea bug-urilor şi problemelor întâmpinate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.