More

  Apple, dat în judecată – Vezi care este motivul!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă ai un iPhone de 16 GB, probabil ai aflat deja că, de fapt, nu ai spaţiu de depozitare de 16 GB, mare parte din spaţiu fiind ocupat de software-ul iOS al Apple.

  Dar, cel mai probabil nu te-ai gândit să dai în judecată Apple pentru asta. Aceasta este diferenţa dintre tine şi doi clienţi Apple din Miami care au dat în judecată Apple pentru spaţiul de stocare incredibil de mic.

  Reclamanţii au intentat proces marţi, la un tribunal federal din California, dar nu vor să se oprească aici. Ei caută să primească mai mult de 5 milioane de dolari despăgubiri pentru ceea ce spun că este publicitate falsă Apple.

  Citeşte şi: Apple începe să producă iPhone 6S Plus cu Force Touch

  Noul software Apple iOS 8 ocupă 3 GB de stocare pe un iPhone 6. Asta înseamnă 19% din cei 16 GB pentru stocare, cărora le face Apple publicitate. Software-ul iOS 8 ocupă 20% din spaţiul de depozitare pe un iPhone 6 Plus şi 21% din spaţiul liber al unui iPad.

  „Interpretările şi omisiunile Apple sunt înşelătoare deoarece omit fapte materiale pe care un consumator mediu le-ar lua în considerare pentru a decide dacă să cumpere produsele sale”, spun reclamanţii în plângerea lor.

  Decât să încerce să înghesuie totul în spaţiul mic pe care ţi-l pun la dispoziţie smartphone-urile, mulţi oameni aleg să păstreze fotografiile lor, clipurile video şi alte tipuri de conţinut pe serviciile de cloud, cum ar fi Apple iCloud, dar reclamanţii susţin că asta face parte doar din jocul Apple.

  Citeşte şi: Te-ai săturat de reclame? Iată cum poţi scăpa de ele

  Apple exploatează diferenţa dintre capacitatea reprezentată şi cea disponibilă pentru propriul câştig prin oferirea spre vânzare, iar utilizatorii folosesc stocarea cloud atunci când stocare internă este aproape de epuizare”, mai este scris în plângere.

  Apple nu a avut pentru moment nicio reacţie la acţiunea consumatorilor din Miami.

  Aceasta nu este prima dată când Apple este dat în judecată pentru înşelarea clienţilor cu privire la spaţiul de depozitare. În 2007, consumatorii de iPod Nano s-au enervat atât de tare încât au dat în judecată Apple pentru asigurarea a doar 7.45 GB spaţiu de depozitare pe iPod-urile de 8 GB (mai puţin cu 7%). Această cauză a fost în cel din urmă respinsă.

  Şi alte companii au avut de-a face cu procese similare. Microsoft a fost dat în judecată de consumatori în 2012 pentru reclamă falsă cu privire la spaţiul de depozitare de pe tableta Surface. Dar acele tablete, care rulează sistemul de operare de date mult mai intensiv pentru Windows, de fapt, au mai puţin de jumătate din cei 32 GB disponibili pentru utilizarea clienţilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.