More

  Google va crea haine cu touchscreen

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cum ţi s-ar părea dacă pe haină ai avea un buton pe care să îl apeşi pentru a-ţi suna prietenii şi familia? Google şi Levi’s vor să transforme tehnologia futuristică în realitate.

  Google este la doar un pas de a include tehnologia digitală în material şi anunţă Proiectul Jacquard şi o colaborare cu o echipă a gigantului Levi Strauss.

  Citeşte şi: Google renunţă la Emoji

  Aceste „textile interactive” pot fi ţesute în orice material care ar putea permite în cele din urmă încorporarea unui touchscreen în costume sau pe covoare care ar putea efectua aproape orice funcţie pe care o vei găsi pe smartphone, potrivit unui raport al New Zealand Herald.

  În cadrul conferinţei anuale a dezvoltatorilor Google, gigantul a anunţat un proiect în parteneriat cu Levi. Acestia vor crea fire speciale, care sunt elastice şi lavabile şi practic acţionează ca orice alt material.

  Citeşte şi: Ceasul de la Google care monitorizează starea de sănătate a pacientului

  Ţesătura ar putea permite ca hainele să transporte date şi, prin urmare, le permite producătorilor să adauge comenzi tactile care ar putea fi ţesute cu războie de ţesut industriale strandard. Deci, dacă doriţi o cămaşă care să vă asigure apelarea rapidă fără să utilizaţi smartphone-ul sau doriţi să controlaţi temperatura casei prin intensificarea pe un anumit loc de pe covor, acest material ar putea face realizabil acest lucru.

  Citeşte şi: Google nu percepe comision de tranzacţie pentru Android Pay

  Tehnologia ce poate fi purtată a devenit cel mai recent capriciu. Un prim caz a fost dezvăluirea Google Glass, un proiect uriaş, care a avut ca scop înlocuirea ochelarilor standard, cu un accesoriu care îi permite persoanei să ia un video şi să îl vizualizeze cu alte date pe un ecran care este întotdeauna în faţa ochilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.