More

  Facebook monitorizează toate video-urile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook şi-a modificat din nou algoritmii, de data aceasta pentru a-ţi arăta mai multe videoclipuri similare cu cele pe care le poţi vedea full-screen, cu sunet sau în HD.

  Facebook ia de bun faptul că ţi-a plăcut un anumit video, chiar dacă în realitate nu ţi-a plăcut, nu ai dat like, share şi nici nu ai comentat.

  Citeşte şi: Facebook introduce apeluri video pe Messenger

  Tot aceste semnale îi vor da de înţeles reţelei de socializare că un videoclip este plăcut în News Feed, fapt ce va determina distribuirea şi la alte persoane pe wall, anunţă TechCrunch.

  Cu cât înţelege Facebook mai mult care video-uri sunt grozave şi care sunt plictisitoare pentru oameni, cu atât va creşte mai mult numărul de view-uri, care a ajuns deja la 4 milioane pe zi. Aceasta este o creştere enormă, dacă este să luăm în considerare un miliard pe zi înregistrat în luna septembrie a anului trecut.

  Citeşte şi: Noua funcţie Facebook: Alege-ţi cei mai buni prieteni!

  În urmă cu doar câteva săptămâni, algoritmul Facebook a început să contorizeze cât de mult timp petreci privind la o postare sau la un video. Împreună cu noua schimbare, dacă doar postezi un video pe Facebook, nu vei avea neapărat cele mai bune rezultate.

  Clipurile trebuie să fie tentante din punct de vedere vizual chiar din primul moment, să fie interactive astfel încât să te determine să dai click.

  Citeşte şi: Facebook Moments nu va fi disponibil în Europa – Vezi motivul!

  Actualizarea vine după ce Facebook a revizuit analiza video de pe pagini.

  În loc să aibă datele exportate în Excel, administratorii paginilor au acum un tablou de bord unde pot urmări toate videoclipurile pe care le au în comun, pot măsura vizualizările automate şi pe cele pe bază de click, pot compara perioadele de timp şi pot analiza performanţa astfel încât să îşi dea seama ce videoclipuri merită în continuare împărtăşite.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.