More

  iPhone 6S: Cum va arăta viitorul smartphone Apple

  În această toamnă, Apple se pregăteşte de lansarea iPhone 6S, care este un upgrade al actualului model iPhone 6, după cum ne-a obişnuit compania.

  Cu toate că la exterior nu sunt schimbări majore de design, la interior este o cu totul altă poveste.

  Citeşte şi Apple începe să producă iPhone 6S Plus cu Force Touch

  Au existat informaţii despre iPhone 6S şi despre funcţiile pe care dispozitivul le va avea, între care Force Touch, un display sensibil la presiune, ca fiind principal punct forte.

  O sursă din lanţul de aprovizionare Apple a furnizat o serie de poze care ne oferă o privire de ansamblu asupra lucrurilor la care trebuie să aşteptăm de la iPhone 6S.

  Design-ul este identic cu cel al iPhone 6 cu aceleaşi dimensiuni. După cum era de aşteptam, ori de câte ori Apple lansează un upgrade al unui dispozitiv existent, modificările sunt la performanţe, nu şi la design.

  iphone 6S

  Se poate observa şi din galeria foto că avem de-a face cu un dispozitiv identic cu cel de acum.

  Altă structură de montare internă. După cum spuneam, cu toate că la exterior nu există modificări, foarte multe piese din interiorul dispozitivului au fost modificate, în special cadrul de montare al pieselor.

  Citeşte şi Cum va arăta noul iPhone 7

  Nu vom avea cameră cu sistem dual-lens. În ciuda informaţiilor şi a pozelor pe care le avem la dispoziţie, nu este exclusă posibilitatea acestui sistem pe noul dispozitiv. Cu toate acestea este puţin probabil ca Apple să monteze două lentile distincte pe dispozitiv.

  Linia antenei este încă prezentă. Apple a aplicat pentru patentarea unei tehnici de a ascunde liniile de la antenă. Din pozele pe care le avem la dispoziţie, acest lucru nu se va schimba nici la dispozitivul iPhone 6S.

  Citeşte şi iPhone se schimbă RADICAL! Vezi la ce renunţă Apple

  Aceiaşi conectori, difuzoare şi microfoane de la modelul iPhone 6. În partea inferioară, dispozitivul rămâne neschimbat. Numărul şi poţiţia locaşurilor pentru difuzoare este acelaşi.  Este o veste bună pentru producătorii de accesorii şi carcase.

  Vă vom ţine la curent pe măsură ce apar şi alte detalii despre dispozitivul iPhone 6S.

   

   

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here